Nallens Entreprenad

Nallens Entreprenad utgår från Siljanbygden och är verksamma i hela Dalarna och delar av övriga Sverige.

Företaget

Nallens Entreprenad utgår från Siljansbygden och är verksamma i hela Dalarna och delar av övriga Sverige. Vi erbjuder professionella helhetslösningar inom entreprenad- och byggtjänster där vår värdegrund bygger på trygga och nöjda kunder samt ett optimerat resultat gällande kvalitet, utseenden och funktion på utförda uppdrag.

Helhetslösningar

Nallens Entreprenad erbjuder professionella helhetslösningar inom entreprenad- och byggtjänster. Vi föredrar att få en personlig kontakt med våra kunder för att tillsammans kunna reda ut vilka behov som finns och vilka lösningar som kan vara aktuella. Så går ni i byggtankar eller vill veta mer om vår verksamhet så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Samarbeten

Tack vare ett etablerade samarbeten med andra yrkesgrupper kan vi leverera kompletta tjänster där kunden endast behöver ha kontakt med oss.

Alltid fokus på trygghet & kvalitet.

Sedan starten 2007 har vi alltid haft största fokus på att våra uppdragsgivare ska känna sig trygga när det gäller leverans och kvalitet.

/ Erik Nalén, VD

Alltid under utveckling.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service, tjänster och produkter. Vi har stort fokus på branschens utveckling och håller oss ständigt uppdaterade gällande nya tekniker, material och verktyg för att kunna leverera effektiva, innovativa och högkvaltetativa produkter till högsta möjliga branschstandard.

Vi lägger ribban högt

Med ett etablerat nätverk har vi möjligheten att anlita den expertis som krävs för att uppnå bästa resultat i alla typer av entreprenadtjänster. Vi lägger alltid ribban högt och detsamma gäller företagets utveckling, vårt mål är att bredda vårt egna utbud av tjänster och i en passande takt öka antalet medarbetare för att även kunna erbjuda kompletta helhetslösningar i större byggprojekt.