fbpx

Byggservice

Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och erbjuder allt från stora byggprojekt och husbyggen till renoveringar och mindre projekt.

Vi bygger efter dina önskemål!

Är det äntligen dags att få dit dom där listerna, renovera badrummet eller bygga ut? Oavsett storlek på byggprojekt så står vi på Nallens Entreprenad redo att förverkliga era visioner. Vi går igenom projektet tillsammans och när vi har fått den informationen vi behöver så kan vi lämna en offert och uppskatta hur lång tid arbetet kommer att ta.

Välkommen att kontakta oss för vägledning, rådgivning och bokning av ett kostnadsfritt besök. Vi erbjuder även räntefria avbetalningar.

Totalentreprenad

Vi hjälper företag i alla storlekar med allt från projektering till utförandet av projektet.

Vi tar hand om hela projektet!

Med totalentreprenad menar vi att när ni väl bestämt er för vad ni vill bygga och godkänt offerten så tar vi hand om hela projektet, vi sköter kontakt och planering med samtliga leverantörer och ser till att allt färdigställs till sista detalj så det bara är för er att sätta nyckeln i låset och kliva in. 

Att bygga nytt innebär ofta många moment som kräver en rad olika entreprenörer, grundläggande markarbeten, gjutning av grund, beställningar och leveranser, el, vatten och avlopp ska installeras och mycket mer.

Välkommen att kontakta oss för vägledning, rådgivning och bokning av ett kostnadsfritt besök.

Energispar

Genom att säkerställa en energieffektiv fastighet kan du spara in på kostnader.

Energieffektivisera din verksamhet.

Med dagens skenande energikostnader är det mer relevant än någonsin att se över sin energiförbrukning. Att säkerställa att en fastighet inte förbrukar mer energi än nödvändigt kan vara en värdefull investering. Några vanliga energitjuvar i en fastighet kan vara undermåliga fönster och dörrar, bristande isolering, energikrävande värmekällor mm. 

Välkommen att kontakta oss för vägledning om hur vi skulle kunna energieffektivisera din fastighet. Vi erbjuder även räntefria avbetalningar.

Hej, jag heter Martin!

Jag och mina kollegor är redo att hjälpa er! Varmt välkomna att kontakta oss med era frågor.

Privat.

Vi erbjuder en rad bygg- och entreprenadtjänster anpassade för privatpersoner. Vårt fokus ligger alltid på trygghet för dig som kund och högsta kvalitet när det kommer till resultatet.
Vi har lång erfarenhet av allt från totalentreprenader och nybyggnationer till renovering och mindre byggprojekt.

Ska du bygga nytt? Vi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar anpassade efter dina önskemål och behov.

Det finns ofta mycket pengar att spara genom att säkerställa att sin fastighet inte gör av med mer energi än nödvändigt.

Vi erbjuder smidiga och räntefria finansieringslösningar samt sköter hela prosessen vid ROT-avdrag.

Företag & Offentlig sektor.

Vi erbjuder en rad bygg- och entreprenadtjänster anpassade för företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi har lång erfarenhet av allt från totalentreprenader och nybyggnationer till renovering och mindre byggprojekt.

Vi leder hela projektet och organiserar underleverantörer vilket innebär att ni endast behöver hålla dialog med en part.

Vi hjälper er att analysera och energieffektivisera era fastigheter för att undvika onödiga utgifter.

Nallens Entreprenad utgår från Siljanbygden och är verksamma i hela Dalarna och delar av övriga Sverige.

Vi bygger för båda stora och små.

Nallens Entreprenad erbjuder en rad tjänster till både privatpersoner samt företag och verksamheter i den offentliga sektorn. Vänligen välj något av alternativen nedan.