fbpx

OM OSS

Nallens Entreprenad

Med kundens önskemål i fokus erbjuder Nallens Entreprenad ett brett utbud av både små och omfattande entreprenad- och byggtjänster. ​

Företaget

Nallens Entreprenad utgår från Siljansbygden och är verksamma i hela Dalarna och delar av övriga Sverige. Vi erbjuder professionella helhetslösningar inom entreprenad- och byggtjänster där vår värdegrund bygger på trygga och nöjda kunder samt ett optimerat resultat gällande kvalitet, utseenden och funktion på utförda uppdrag.

Helhetslösningar

Nallens Entreprenad erbjuder professionella helhetslösningar inom entreprenad- och byggtjänster. Vi föredrar att få en personlig kontakt med våra kunder för att tillsammans kunna reda ut vilka behov som finns och vilka lösningar som kan vara aktuella. Så går ni i byggtankar eller vill veta mer om vår verksamhet så är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Alltid under utveckling

Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service, tjänster och produkter. Vi har stort fokus på branschens utveckling och håller oss ständigt uppdaterade gällande nya tekniker, material och verktyg för att kunna leverera effektiva, innovativa och högkvaltetativa produkter till högsta möjliga branschstandard.

Från Dalarna med kunskap och kvalitet

Kärleken mellan Stockholm och Dalarna går långt tillbaka i tiden. Redan i samband med att Gustav Vasa höll sitt tal till dalkarlarna i Rättvik så skapades starka band och snart började ryktet om dalkarlarnas skicklighet inom byggnation att sprida sig till städerna i Mellansverige.

Att anlita en dalkarl för byggnation är detsamma som att köpa trygghet.

Under 1600-talet och större delen av 1700-talet var dalkarlarna praktiskt taget ensamma som säsongsarbetare i Mellansverige och primärt då i Stockholm. Många dalkarlar hade erfarenhet från egen träbyggnation och blev därför snabbt uppskattade för sin lojalitet och kompetens.

I slutet av 1980-talet for snickaren Åke Nalén från Rättvik ner till Dalarö utanför Stockholm för att fortsatta i fäders spår och tradition. Han deltog bland annat vid byggnation av ett nytt bageri och flertalet lägenheter. Drygt trettio år senare fortsätter barnbarnet Erik Nalén i samma goda anda och håller dalkarlarnas goda rykte inom byggnation levande i Stockholm och Mälardalen.

Nallens Bygg utgår från Rättvik i Dalarna. Hos oss jobbar dalkarlar och kullor.

Leverantörer & Partners

Privat.

Vi erbjuder en rad bygg- och entreprenadtjänster anpassade för privatpersoner. Vårt fokus ligger alltid på trygghet för dig som kund och högsta kvalitet när det kommer till resultatet.
Vi har lång erfarenhet av allt från totalentreprenader och nybyggnationer till renovering och mindre byggprojekt.

Ska du bygga nytt? Vi erbjuder nyckelfärdiga helhetslösningar anpassade efter dina önskemål och behov.

Det finns ofta mycket pengar att spara genom att säkerställa att sin fastighet inte gör av med mer energi än nödvändigt.

Vi erbjuder smidiga och räntefria finansieringslösningar samt sköter hela prosessen vid ROT-avdrag.

Företag & Offentlig sektor.

Vi erbjuder en rad bygg- och entreprenadtjänster anpassade för företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi har lång erfarenhet av allt från totalentreprenader och nybyggnationer till renovering och mindre byggprojekt.

Vi leder hela projektet och organiserar underleverantörer vilket innebär att ni endast behöver hålla dialog med en part.

Vi hjälper er att analysera och energieffektivisera era fastigheter för att undvika onödiga utgifter.

Nallens Entreprenad utgår från Siljanbygden och är verksamma i hela Dalarna och delar av övriga Sverige.

Om företaget

Nallens Entreprenad utgår från Siljanbygden och är verksamma i hela Dalarna och delar av övriga Sverige. Med lång erfarenhet erbjuder vi en rad bygg- och entreprenadtjänster.

Följ oss

Hoppas du hittar det du söker! Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Vi bygger för båda stora och små.

Nallens Entreprenad erbjuder en rad tjänster till både privatpersoner samt företag och verksamheter i den offentliga sektorn. Vänligen välj något av alternativen nedan.