fbpx

ROT-Avdrag

Oavsett storlek eller omfattning kan det vara mycket att hålla reda på när det gäller byggnationer. Vi hjälper er att utnyttja ert ROT-avdrag!

Så här funkar ROT-Avdrag

Du som köper rottjänster ansöker inte själv om avdraget. Det gör vi som utfört arbetet. Vi drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rotavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Villkor

Du måste bo i bostaden och äga den för att få rotavdrag. Den du anlitar får inte vara närstående till dig. Fler villkor för att få rotavdrag hittar du här:

Vi kan förklara mer!

Oavsett storlek eller omfattning kan det vara mycket att hålla reda på när det gäller byggnationer. Känner ni er osäkra på vad som gäller eller hur ni ska gå tillväga för att utnyttja ert ROT-avdrag i samband med att ni anlitar Nallens Entreprenad? Tveka inte på att höra av er, vi svarar gärna på era frågor!

Kundservice

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med era frågor och funderingar!

Tid över till annat

Lås oss göra jobbet så får du tid över till annat. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och genomför alla våra uppdrag fackmässigt och med mycket god kvalitet.

ROT-avdrag

Oavsett storlek eller omfattning kan det vara mycket att hålla reda på när det gäller byggnationer. Vi hjälper er att utnyttja ert ROT-avdrag!

Företaget

Sedan starten 2007 har vi alltid haft största fokus på att våra uppdragsgivare ska känna sig trygga när det gäller leverans och kvalitet. /Erik Nalén, VD