fbpx

Mark & Sten

Vi planerar mark och tomter, dränerar husgrunder, gräver bergvärme, etc.

Mark & Planering

Behöver du hjälp med att planera din tomt? Du kanske måste dränera runt huset? Eller gräva in bergvärme? Vi samarbetar med Rättviks Bulk & Entreprenad AB som utför många av våra markarbeten.

Sten & Plattor

Det första man möts av när man kommer hem är garageuppfarten och entrén. Kanske även altanen eller uteplatsen. Det första intrycket är viktigt och det är trevligt om det är välskött och snyggt när man kommer hem, för Dig men även för dina gäster eller andra besökare.

Har du kanske idén men inte tiden eller kunskapen som krävs för att plattsätta uppfarten, entrén eller uteplatsen. Eller du kanske behöver hjälp med att göra den där stödmuren i trädgården?

Dränering

Att dränera husgrunden är nödvändigt. För hus som inte har en fungerande dränering kan utsättas för fukt, mögel och vattenskador. Hus med källare är extra utsatta om dräneringen är undermålig. Fukt i källaren kan leda till rostskador på rör och armering.

När kollade du fukten i husgrunden senast? Det finns ett antal tecken på att man behöver dränera källaren:

Självklart kan man även behöva dränera om ett hus ligger på en gjuten platta eller ett hus med torpargrund/krypgrund.

Kundservice

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med era frågor och funderingar!

Tid över till annat

Lås oss göra jobbet så får du tid över till annat. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och genomför alla våra uppdrag fackmässigt och med mycket god kvalitet.

ROT-avdrag

Oavsett storlek eller omfattning kan det vara mycket att hålla reda på när det gäller byggnationer. Vi hjälper er att utnyttja ert ROT-avdrag!

Företaget

Sedan starten 2007 har vi alltid haft största fokus på att våra uppdragsgivare ska känna sig trygga när det gäller leverans och kvalitet. /Erik Nalén, VD