fbpx

Kakel & Plattor

Vi erbjuder helhetslösningar inom badrum, kök, kakel, golv och övrig plattsättning.

Kakel- och plattsättning

Vi erbjuder helhetslösningar inom renovering och nybyggnation av badrum och kök samt en rad andra användningsområden för kakel & klinker.

För mer inspiration och ideér vill vi tips om vår samarbetspartner Interkakel AB i Falun. Här finns en uppsjö av olika sorters kakel och inredningsideér! http://www.interkakel.com

Bygga nytt eller renovera?

Oavsett om du renoverar eller bygger helt nytt finns vi här för att guida dig. Här är några tips:

Färg & Form

Idag är det vanligt att sätta stora plattor både på vägg och golv. En fördel med det är att man minimerar antalet fogar och fogarna är där det samlas avlagringar och smuts.

Det är också vanligt att göra någon sorts dekor, t.ex. en fondvägg eller en stapel. Tänk noga igenom vilka färgval ni har tänkt er, vill ni ha varma eller kalla färger? Dekor eller ingen dekor?

Ställ dig frågan vad du vill ha för känsla i badrummet. Har du inga fönster och vill ljusa upp det med vitt eller ljusare färgval eller vill du ha det lite varmare stämningsfullt och mer spakänsla? Vi designar även många badrum i samma färg på väggar och golv vilket ger en lyxig hotellkänsla.

Kundservice

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med era frågor och funderingar!

Tid över till annat

Lås oss göra jobbet så får du tid över till annat. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och genomför alla våra uppdrag fackmässigt och med mycket god kvalitet.

ROT-avdrag

Oavsett storlek eller omfattning kan det vara mycket att hålla reda på när det gäller byggnationer. Vi hjälper er att utnyttja ert ROT-avdrag!

Företaget

Sedan starten 2007 har vi alltid haft största fokus på att våra uppdragsgivare ska känna sig trygga när det gäller leverans och kvalitet. /Erik Nalén, VD