fbpx

Byggservice

Med lång erfarenhet utför vi professionella tjänster inom bygg- och entreprenad.

Nyckelfärdigt

Med våra nyckelfärdiga hus är Du som kund med och bestämmer in i minsta detalj. Vi bygger lösvirkes hus och då är möjligheterna till just ditt perfekta hem så gott som oändliga. Och det är de små detaljerna i ditt hem som gör det personligt!

Att bygga nytt ska vara enkelt och Vi finns här för dig. Ta kontakt med oss och berätta om just dina husdrömmar!

Renovering

Genom att exempelvis byta till större fönster, byta ut ett fönster mot en altandörr och använda en ljus färg i rummet på väggar och tak så kan man omvandla rummet med enkla medel.

Utbyggnad

Behöver ni bygga ut? Kanske Ni behöver en större altan eller kanske sommarstugan börjar bli lite trång när hela familjen ska träffas under semestern?

Tänk på att vid utbyggnad/ombyggnad så måste man ansöka om bygglov, detta gör man hos kommunen.

Länk till Rättviks Kommun. https://www.rattvik.se/naringsliv-och-arbete/tillstand-regler-och-tillsyn/bygglov.html

Kundservice

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med era frågor och funderingar!

Tid över till annat

Lås oss göra jobbet så får du tid över till annat. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens och genomför alla våra uppdrag fackmässigt och med mycket god kvalitet.

ROT-avdrag

Oavsett storlek eller omfattning kan det vara mycket att hålla reda på när det gäller byggnationer. Vi hjälper er att utnyttja ert ROT-avdrag!

Företaget

Sedan starten 2007 har vi alltid haft största fokus på att våra uppdragsgivare ska känna sig trygga när det gäller leverans och kvalitet. /Erik Nalén, VD